Дослідження методів обробки даних для отримання температурних показників комплектуючих комп’ютер - Білобров, Є. О. (My University, 2020)
Метою роботи є дослідження обробки даних для отримання температурних показників комплектуючих комп’ютера та розробка програми, що буде надавати інформацію з комплектуючих для користувача. Методи проектування та розробки базуються на технології Nest.js, С#, IONIC 4, Angular, базі даних MongoDB. У результаті роботи досліджені оптимальні методи обробки даних, на базі котрих була розроблина програма контролю температури комплектуючих.
Keywords: контроль температури; методи обробки даних; ionic4; c#; mongodb; nest.js; angular