Розроблення радіочастотного пульта керування дальнього радіусу дії для мобільного робота - Назаренко, В. Д. (My University, 2024)
Метою даної роботи є збільшення радіусу дії мережевої системи зв’язку під час віддаленого дистанційного керування робототехнічними системами в ситуаціях, коли пристрої дистанційного керування знаходиться на великій відстані від об’єкту керування. Об’єкт розробки – процеси дистанційного управління рухом мобільної платформи на основі бездротових технологій. Предмет розробки – пульт дистанційного керування з радіомодемом великого радіусу дії. У роботі проведено: – аналіз літературних джерел за темою кваліфікаційної роботи; – розробка архітектури взаємодії між пультом дистанційного керування та мобільним пристроєм; – побудова структурної схеми системи; – обрано тип радіомодему для вирішення задачі збільшення радіусу дії системи дистанційного керування; – описано розташування органів керування на пульті дистанційного управління; – розроблено схему поєднання основних компонентів пульту дистанційного керування.
Keywords: пульт керування; мобільний робот; LORA