Система моніторингу автоматизованих систем на підприємстві - Руденко, І.; Бронніков, А. (ХНУРЕ, 2022)
Останнє десятиріччя відзначається прискореними темпами проникнення інформаційних технологій в усі сфери життя людини. В даний час одним з головних напрямків підвищення ефективності на основі розширення сфери застосування обчислювальної техніки є комплексна автоматизація обробки інформації, що призводить до утворення інтелектуальних систем підтримки та прийняття рішень.
Keywords: алгоритми обробки даних; модель станів технічних систем; робототехнічні системи; маніпулятори; автоматизовані системи управління