Лісова сертифікація як інструмент екологічного менеджменту та інноваційно-інвестиційного розвитку системи лісопромислового комплексу України - Савчук, О. О. (Право, 2018)
У статті досліджено питання лісової сертифікації як напрямку розвитку для формування ефективної інноваційної системи лісопромислового комплексу України. Здійснено аналіз чинного законодавства та доробки науковців у зазначеній сфері. Визначено специфічність правового режиму даного питання. // The article examines the issue of forest certification as a direction of development for the formation of an effective innovation system of the timber industry of Ukraine. The analysis of the current legislation and achievements of scientists in the specified sphere is carried out. The specificity of the legal regime of this issue is determined.
Keywords: ліс; лісова сертифікація; екологічний менеджмент; інновації; інвестиції; лісопромисловий комплекс; forest; forest certification; ecological management; innovations; investments; timber industry