Програмна система для пошуку серверів популярної комп'ютерної гри - Казанський, М. А. (My University, 2025)
У роботі представлено програмну систему для керування збірками модифікацій гри Minecraft. Розроблено серверну частину для обробки запитів і зберігання даних, вебінтерфейс для керування акаунтом користувача та настільний лаунчер для завантаження й запуску збірок. Система підтримує створення та редагування збірок, автентифікацію користувачів, базові адміністративні функції, а також взаємодію з репозиторіями модифікацій. Архітектура розроблена з урахуванням модульності та розширюваності. Запропоноване рішення дозволяє спростити процес підготовки модифікованих ігрових середовищ для кінцевого користувача.
Keywords: модифікація гри Minecraft; комп'ютерна гра; обробка запитів; керування акаунтом користувача