Розробка системи зберігання та аналізу якості звітності про виконання завдань виробничим персоналом (на прикладі гірничодобувного підприємства) - Дмитрієв, О. В. (My University, 2020)
Мета роботи – розробка методу зберігання та аналізу якості звітності про виконання завдань виробничим персоналом з його реалізацією, що дозволить автоматизувати процес аналізу якості звітності та зробить зберігання звітності більш зручним, швидким та надійним. Область застосування задачі – виробничі підприємства різних галузей, перш за все гірничодобувної. У пояснювальній записці розглянуто структуру та взаємозв'язки між елементами гірничодобувного підприємства, проаналізовано документообіг та критерії якості звітності. Розроблено метод аналізу якості звітності та реалізовано його у програмному продукті з обґрунтуванням комплексу використаних технологій.
Keywords: аналіз якості; структура підприємства; правила перевірки