Проблеми інформатизації та безпеки освіти при дистанційній формі навчання - Красніков, В. О. (ФОП Петров В.В., 2022)
В доповіді наводяться статистичні дані щодо інформаційної грамотності людей причасних до навчального процесу та технічних можливостей. Результати аналізу свідчать про те, що структура та особливості організації дистанційного навчання прямопропорційно впливають на безпеку і ефективність навчання, а також мотивованість та успішність здобувачів освіти.
Keywords: проблеми інформатизації; дистанційна форма навчання