Дослідження методів структурованого пошуку інформації в розподілених сховищах даних - Погуляєв, Ю. С. (My University, 2022)
В роботі в якості об’єкта дослідження розглядається процес організації структурованого інформаційного пошуку серед розподілених сховищ інформації. Предметом дослідження є методи структурованого пошуку в розподілених сховищах даних. Метою дослідження є аналіз існуючих методів пошуку інформації, їх порівняння, виділення їх переваг та недоліків з метою урахування усіх ключових моментів для проектування схеми пошуку, яка буде задовольняти наведеним системним критеріям. Результатом дослідження є напрацьовані проектні та математичні дані, опис пошукової схеми, експериментальні дані та їх аналіз, а також рекомендації до використання.
Keywords: сховище; автоматичне анотування; структурований пошук