Дослідження архітектурних рішень користувацького інтерфейсу для ефективного використання мобільних додатків - Зеленська, Ю. Д. (My University, 2023)
Метою роботи є проведення аналізу методів дослідження користувацького інтерфейсу та гайдлайнів для платформ IOS та Android для побудови подальшого дизайну для порівняння та виділення архітектурних рішень, які дозволять підвищити ефективність використання мобільних додатків. У результаті роботи здійснено аналіз методів дослідження користувацьких інтерфейсів та існуючих гайдлайнів для платформ IOS та Android. Результати даного дослідження дозволять як і на перших етапах планування дизайну користувацького інтерфейсу мобільного додатку так і для існуючих застосунків для покращення ефективності їх використання
Keywords: користувацький інтерфейс; мобільні додатки