Особливості просторового сприйняття в тренінгових системах - Соколов, А. А.; Аврунін, О. Г. (My University, 2023)
Отриманий стереовідеоконтент можливо використовувати безпосередньо в якості 3D-відеоконтенту в тренінгових системах, або розміщувати на відповідних Youtube-каналах для перегляду у звичайних гарнітурах віртуальної реальності а також з використанням VR-окулярів для смартфонів. Наявність такого контенту дозволяє збільшити реалістичність тренінгових відеоматеріалів за рахунок технологій стереоскопічного сприйняття глибини простору.
Keywords: стереовідеоконтент, 3D, тренінгові системи