Вплив технологій доповненої та віртуальної реальності на когнітивну й емоційну залученість користувачів - Супрун, О.; Білова, А.; Сиромятникова, Д. (ХДАК, 2025)
Технології доповненої (AR) та віртуальної реальності (VR) набувають все більшого значення у сучасних сферах освіти, візуалізації даних та комерційних застосувань. Вони забезпечують створення інтерактивних і високорівневих іммерсивних середовищ, що підсилюють емоційну й когнітивну залученість користувачів, сприяють активному навчанню та полегшують засвоєння складних понять.
Impact of augmented and virtual reality technologies on users’ cognitive and affective engagement
Keywords: емоції; іммерсивне середовище