Метод формування проектних команд з урахуванням міжособистісних відносин співробітників - Нгуєн Тхань Нам (My University, 2020)
Мета атестаційної роботи – дослідження моделей та методів формування кадрового составу для підприємств IT-сфери та розробка методу формування проектиних команд з урахуванням професійних та соціально-психологічних компетентностей співробітників. Результати атестаційної роботи – розроблена математична модель та метод формування проектних команд а також веб-додаток, який автоматизує запропонований метод. У додатку реалізовані функції внесення інформації про кандидатів на проект, проведення соціометричних вимірювань та складання упорядкованого списку кандидатів в команду проекту. Область застосування – в більшій мірі для IT компаній, але також може використовуватися в інших видах діяльності, де цінується командна робота. mysql server uml
Keywords: Web-технології; інформаційна система; проектна команда; міжособистісні відносини; соціометрія; intellij idea