Місце технології в національній інноваційній системі: господарсько-правовий аспект - Давидюк, О. М. (Право, 2017)
Присвячено окремим науковим проблемам господарсько-правового регулювання функціонування технології як специфічного об’єкта Національної інноваційної системи. // It is devoted to certain scientific problems of economic and legal regulation of the functioning of technology as a specific object of the National Innovation System.
Keywords: Національна інноваційна система; інноваційні об’єкти; трансфер технологій; National Innovation System; innovation objects; technology transfer