Інструментальні засоби створення міських геоінформаційних систем на базі програмних продуктів з відкритим кодом - Ткаченко, В. П.; Губа, М. І.; Овраменко, В. Д.; Зелений, О. П. (Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна, 2013)
Розглядаються концептуальні засади створення інструментальних засобів міської геоінформаційної системи (МГІС) на базі програмних продуктів з відкритим кодом. Наводиться організаційно-технічна структура МГІС, основні положення її концептуальної архітектури, функції інструментальних модулів та засоби їх реалізації.
Keywords: міська геоінформаційна система; програмні продукти з відкритим кодом