Ділова англійська мова: освіта та наукова діяльність - Рожицький, М. М.; Семенець, В. В.; Чурюмов, Г. І. (ХНУРЕ, 2003)
Довідково-навчальний посібник розрахований на широке коло читачів, що охоплює студентів, аспірантів, викладачів і наукових співробітників, які повсякденно професійно працюють з кореспонденцією англійською мовою, а також осіб, що самостійно бажають опанувати основи ділового спілкування англійською мовою чи удосконалити свої знання.
Keywords: англійська мова; мовний етикет; лист; резюме