Аналіз коректності графів переходів керуючих автоматів при побудові HDL-моделей для автоматизованого синтезу - Шкіль, О. С.; Кулак, Е. М.; Філліпенко, І. В.; Шакура, О. Г.; Фоменко, В. В. (My University, 2019)
Розглядається аналіз коректності умов переходів у графових моделях керуючих автоматів, представлених у вигляді HDL-моделей, з точки зору подальшого автоматизованого синтезу. Пропонується метод аналізу графа переходів, що дозволяє отримати ненадлишкову та коректну в запам'ятовуючій частині схемну реалізацію при синтезі HDL-моделі кінцевого автомата.
Keywords: кінцевий автомат; граф переходів; HDL-модель; автоматизований синтез; ортогональна булева функція