Дослідження адаптивного штучного інтелекту в пз на базі Unreal Engine 4 - Підплетько, Р. С.; Власенко, Л. А. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є побудова методології імплементації засобів машинного навчання з підкріпленням у відеоігровому штучному інтелекті з метою отримання адаптивних механізмів прийняття рішень в умовах змінного середовища з контрольованими властивостями згідно до потреб проекту.