Дослідження механічних параметрів гнучких комутаційних структур для мобільних роботизованих платформ - Жарікова, І. В.; Нікітін, Д. О. (ХНУРЕ, 2024)
У роботі розглянуто фактори, які впливають на фізико-технологічні параметри гнучких комутаційних структур у складі мобільних роботизованих платформ цивільного та військового призначення. Проаналізовано особливості механічних впливів на такі структури. Зокрема наведено результати експериментального дослідження стійкості поліімідних гнучких комутаційних структур до багаторазових динамічних вигинів.
Keywords: гнучкі комутаційні структури; роботизована платформа; поліімід; механічні навантаження