Дослідження методів оркестрування та масштабування контейнеризованих систем у хмарних середовищах - Павленко, В. О. (My University, 2024)
Об’єкт дослідження – методи оркестрування та масштабування розподілених контейнеризованих систем у хмарних середовищах. Мета роботи – дослідження існуючих технологій та моделей оркестрування та масштабування розподілених хмарних інформаційних систем, аналіз методів оркестрування та налаштування автоматичного масштабування комплексних мікросервісних систем. В результаті будуть знайдені варіанти застосування існуючих технологій для побудови оптимальної масштабованої архітектури, реалізовано компонент автоматичного масштабування та універсальний шаблон розгортання додатків.
Keywords: контейнер; хмарне середовище; контейнеризація; оркестрація; docker; infrastructure-as-a-service