Выбор и совершенствование критериев эффективности использования карьерного автотранспорта - Левыкин, В. М.; Шевченко, И. В. (My University, 2006)
В роботі досліджено структуру і функціонування транспортно-технологічного комплексу кар'єра, сформульована мета оперативного управління транспортом, розроблений комплекс критеріїв ефективності функціонування при використанні автоматизованої системи оперативно-диспетчерського управління. The structure and functioning of the transport and technological complex of the quarry were investigated, the goal of operational management of transport was formulated, a set of performance criteria for the functioning of the automated system of operational dispatching management was developed.
Keywords: карьерный автотранспорт; автоматизированная система оперативно-диспетчерского управления; комплекс критериев эффективности