Сучасні інформаційні технології в інтерфейсах користувача - Ільченко, К. В.; Єгорова, І. М. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2021)
Розглянуто фактори, необхідні для розробки сучасних інтерфейсів користувача та інтелектуальних агентів. Проаналізовано особливості інтерфейсу користувача та сучасні вимоги до нього.
Keywords: інтерфейс користувача; інформаційна технологія