Оптимізація діагностичних параметрів контролю технічного стану радіотехнічних систем - Рощупкін, Є. С.; Гречка, О. В. (Одеський національний технологічний університет, 2023)
Обґрунтовано необхідність визначення оптимального переліку діагностичних параметрів для контролю технічного стану радіотехнічних систем при експлуатації. Запропоновано методику обґрунтування оптимальних діагностичних параметрів при контролі технічного стану радіотехнічних систем, яка складається із двох методів: методу розробки регресійної моделі та методу розрахунку імовірності виникнення несправності. Отриманий оптимальний перелік діагностичних параметрів радіотехнічних систем відповідає встановленому рівню достовірності операцій проведеного контролю.
Keywords: контроль технічного стану; діагностичний параметр