Безпека функціонування комп’ютерних систем та мереж - Коротун, Д. О. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є підвищення рівня захисту інформації від кібервпливів в комп’ютерних мережах та системах об’єктів критичної інформаційної інфраструктури та активів, шляхом розробки відповідного методу та засобів захисту інформації.
Keywords: кібервплив; захист інформації