Дослідження архітектурних моделей та методів для побудови ORM та їх легковагових варіантів на платформі .net - Шпорта, А. О. (My University, 2024)
Об’єктом дослідження – архітектура легковагових ORM на платформі .Net. Метою роботи є дослідження існуючих ORM та їх структурних особливостей, вибір необхідних архітектурних патернів та розробка стандартизованої архітектури для компактних ORM.
Keywords: паттерн; ORM; архітектурна модель