Кащеєв Борис Леонідович - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2010)
Мета даного покажчика – ознайомити читачів з багатоплановою науковою діяльністю Б. Л. Кащеєва, відобразити його праці. До складу покажчика увійшли статті, навчальні посібники, монографії, публікації англійською мовою, державні стандарти СРСР.
Keywords: Радіолокаційні спостереження; метеорна активність; радіофізика