Алгоритм розпізнавання математичних виразів для iOS-пристроїв - Лук’яненко, Є. С. (My University, 2020)
Дана атестаціна робота присвячена дослідженню алгоритмів та методів детектування і розпізнавання тексту математичних виразів на платформі iOS. Метою роботи є демонстрація головних особливостей зовнішніх та нативних бібліотек на основі розробки тестового програмного забезпечення. В роботі використано основні технології для розробки мобільного додатку, проведено їх аналіз та визначено найкращий засіб для реалізації поставленої задачі. Було розроблено тестовий додаток на основі необхідних функцій та інтерфейсу для проведення аналізу якості та швидкодії обраних рішень. Зроблено оцінку використаних та досліджених підходів. Визначено основні переваги та недоліки використаних рішень.
Algorithm for Recognizing Mathematical Expressions for iOS Devices
Keywords: детектування тексту; розпізнавання тексту; OCR; машинне навчання; обробка зображень; математичні вирази; SWIFT; IOS