Текстологічні особливості японської літературознавчої термінології - Аністратенко, Л. (My University, 2017)
Досліджено терміни японської літературознавчої термінології у сфері функціонування – у літературознавчих трактатах. Встановлено термінологічну насиченість фахових текстів японського літературознавства, проаналізовано стилістичні особливості текстів досліджуваної термінології.
Keywords: галузева термінологія; літературознавча термінологія; японська мова