Формування правового механізму забезпечення безпеки інвестиційного ринку України - Бойчук, Р. П. (НДІ ПЗІР НАПрНУ, 2019)
Проаналізована проблема правового регулювання та формування механізму інвестиційної безпеки як фундаментального національного інтересу України. Визначено захист прав суб’єктів інвестиційної діяльності, зокрема реципієнтів, як основну компоненту безпеки інвестиційного ринку України.
Keywords: інвестиційний ринок; інвестиційна безпека; економічна безпека; investment market; investment security; economic security