Розробка мобільного застосунку для читання книг різних форматів - Захаров, В. В. (My University, 2025)
Об’єктом роботи є процес розробки Android-застосунку для читання електронних книг різних форматів. Метою роботи є розробки Android-застосунку для читання електронних книг форматів EPUB та FB2, з використанням Java та C++. Було досліджено особливості формату EPUB та FB2, можливості мови програмування C++ для обробки даних та Java для відображення даних у Android, також було розроблено архітектуру застосунку, що включає модулі парсингу форматів, відображення даних на Android, та модулі для зв’язку Java та C++. Результатом роботи є Android-застосунок, що забезпечує читання електронних книг у форматі EPUB та FB2 із парсінгом EPUB та FB2 файлів, відображенням тексту та зображень, можливістю навігації по сторінках.
Keywords: електронна книга; парсинг форматів; рендеринг тексту