Прямі іноземні інвестиції у цифровий розвиток: досвід ЄС та України - Тохтамиш, Н. І.; Герасимюк, Д. Ю.; Романович, А. М. (ХНУРЕ, 2025)
Розглянуто проблеми сталих іноземних інвестицій у центри обробки даних, хмарну інфраструктуру, кібербезпеку, платформи електронного урядування, дослідження та розробки систем штучного інтелекту.
Keywords: цифровий ринок; цифрова екосистема; інвестиції