Застосування технологій Індустрії 4.0 у змінних міждержавних соціально-економічних умовах - Пукала, Р.; Внукова, Н. М. (My University, 2022)
Дослідження присвячено потенційним можливостям визначення впливу змін у міждержавних соціально-економічних відносинах на розвиток індустрії 4.0. Розглянуто підходи до оцінювання стану розвитку національних платформ Індустрії 4.0 у сусідніх країнах. Показано, що визначаються спільні риси щодо створення об'єднаної взаємодії в цій сфері. Відзначено використанням інструменту Google Trends, що спільні міждержавні дії можливі не у транскордонному територіальному співробітництві, а у сфері віртуальних мереж і цифровізації.
Keywords: національна платформа; інтернет речей; пошукова система