Роль дослідницьких університетів у формуванні національної інноваційної системи - Клімова, Г. П. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2019)
У роботі досліджено роль дослідницьких університетів у формуванні національної інноваційної системи. Автором розглянуто основні напрямки становлення інноваційного суспільства, етапи та зарубіжний досвід.
Keywords: інноваційне суспільство; дослідницький університет