Модель Android-застосунку з використанням базових сервісів - Первєєв, В. Д. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є модифікація архітектурної моделі мобільного застосунку на платформі Android із використанням фреймворку Flutter, що дозволяє забезпечити високу гнучкість, масштабованість, стабільність та продуктивність при розробці сучасних застосунків. У ході виконання кваліфікаційної роботи було здійснено аналіз архітектурних моделей мобільних застосунків, розглянуто особливості використання Flutter у різних сценаріях та визначено ключові критерії для порівняння архітектур: гнучкість, стабільність, продуктивність, зручність обслуговування, модульність тощо. Було досліджено переваги й недоліки базової, розширеної, корпоративної, гнучкої та інноваційної моделей. За результатами аналізу проведено порівняння моделей за визначеними критеріями, а також візуалізовано отримані дані у вигляді графіків. На основі отриманих результатів запропоновано рекомендації щодо вибору архітектурної моделі залежно від потреб конкретного проєкту. Результати дослідження підтвердили, що використання Flutter у поєднанні з гнучкими архітектурами дозволяє ефективно реалізувати вимоги до сучасних мобільних застосунків.
Android Application Model Using Basic Services
Keywords: Flutter; інтерфейс користувача; кросплатформність; плагін; архітектура програмного забезпечення