Порівняльний аналіз завадостійкості існуючих систем радіолокаційного опізнавання - Стасєв, Ю. В.; Карпенко, В. І.; Обод, І. І. (My University, 2005)
Наводиться порівняльний аналіз завадостійкості існуючих систем радіолокаційного опiзнавання державної приналежності.
Keywords: завадостійкість; система радіолокаційного опізнавання