Мобільний застосунок для розрахунку індивідуальних показників життєдіяльності людини - Новікова, К. А.; Єрошенко, О. А. (My University, 2021)
Сфера медичних технологій є одною з найпередовіших галузей у нашому столітті. Швидкий розвиток технологій обумовлено тим, що нові технології спрощують життя у багатьох сферах життєдіяльності.
Keywords: медичні технології; розрахунок; мобільний застосунок