Розрахунок ризиків інформаційної безпеки інфокомунікаційного підприємства - Спєсівцева, А. С. (My University, 2021)
Об'єкт дослідження – кооперативна мережа інфокомунікаційного підприємства. Метою даної роботи є визначення та оцінка ризиків інформаційної безпеки для типової розподіленої інформаційної системи телекомунікаційного підприємства, розташованої в межах трьох контрольованих зон. Основний акцент при забезпеченні інформаційної безпеки у аналізованої інформаційної системі, робиться на мінімізацію збитків від загроз безпеки, спрямованих на цілісність та доступність програмно-апаратного комплексу інформаційної системи, а чи не на конфіденційність інформаційних ресурсів, оброблюваних з допомогою.
Keywords: інформаційна безпека; менеджмент ризиків; телекомунікаційне підприємство