Симплекс-градчатий метод планування експерименту при розробці цинк-фосфатних біоцементів - Сігунов, О. О.; Дацок, О. М.; Булатецький, М. І.; Положай, С. Г. (НТУ «ХПІ», 2025)
Дослідження моделі на екстремум та знаходження максимального та мінімального значення відгуку були показані за допомогою ізоліній на трикутних діаграмах, що характеризують межу міцності при стиску та щільність композицій. Сформовано рівняння регресії, які описують залежність межі міцності на стиск та щільності ЦФБЦ від їх речовинного складу.
Keywords: цинк-фосфатний біоцемент; адгезія