Підходи до оцінки ефективності рекламних заходів на підприємстві - Степанова, О. В.; Книшов, Д. С. (ХНУРЕ, 2021)
Сучасні умови господарювання характеризуються поширенням рекламної діяльності підприємств, для яких вона стає одним з пріоритетних напрямів стратегічного розвитку. Основним завданням такого виду діяльності є розповсюдження інформації у будь-якій формі з метою підтримки свідомості споживачів реклами
Keywords: умови господарювання; рекламна діяльність підприємств