Розробка оригінал-макету журналу про сучасні комп'ютерні ігри - Михайлова, О. О. (My University, 2024)
Метою даної дипломної роботи є розробка оригінал-макету видання журналу про сучасні комп'ютерні ігри, що включає аналіз ринку, визначення цільової аудиторії, розробку концепції видання, створення дизайну та структури журналу. У ході проектування журналу "Pixelated" було проведено детальний аналіз завдання на кваліфікаційну роботу, визначено основні вимоги; розглянуто наукові та практичні джерела, що стосуються тематики видання журналу про комп'ютерні ігри, визначено основні параметри видання, такі як формат, обсяг, структура та інші технічні характеристики. В роботі проаналізовано різні методи друку, вибрано оптимальний спосіб та необхідне обладнання для реалізації проекту, обґрунтовано вибір програмного забезпечення для макетування, редагування та підготовки видання до друку. В ході роботи проведено розрахунки загального обсягу журналу, визначено кількість сторінок, обсяг текстового та графічного контенту, визначено необхідні матеріали для друку видання та розраховано їх кількість, розроблено маршрутно-технологічну карту, що відображає всі етапи технологічного процесу виготовлення журналу.
Keywords: журнал; поліграфія; графічний дизайн; макетування; верстка; друк