Проєктування локального застосунку траскрибування та сумаризації аудіо контенту - Бізюк, А. В.; Лозін, Д. Д. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У роботі досліджено актуальні тенденції розробки застосунків для транскрибування та сумаризації аудіо- та відеоматеріалів з акцентом на мінімалістичному дизайні та високому рівні безпеки даних. Обґрунтовано переваги локальних моделей, та запропоновано підходи до оптимізації користувацького інтерфейсу. Розглянуто перспективні функції та інтеграцію локальних мовних моделей для створення стислих підсумків і відповідей на запитання.
Keywords: відеоматеріал; транскрибування