Моделювання мережі розумного будинку - Гетьман, К. Р.; Ляшенко, Г. Є. (ХНУРЕ, 2023)
В даній роботі розглянуто моделювання мережі розумного будинку, яка дозволяє віддалено керувати пристроями в мережі.
Keywords: розумний будинок; моделювання мережі; Wi-Fi; актуатори; контролер