Конспект лекцій з дисципліни "Автоматизація адміністрування мережної інфраструктури" - Бибка, О. І. (My University, 2020)
Конспект лекцій з дисципліни „Автоматизація адміністрування мережної інфраструктури” для студентів усіх форм навчання спеціальності 172 «Телекомунікації та радіотехніка» спеціалізації «Телекомунікації» [Електронний документ]
Keywords: WMI; PowerShell; SNMP