Дослідження методів побудови індивідуальної траєкторії навчання в системах дистанційної освіти - Широкопетлєва, М. С. (My University, 2020)
Об’єктом дослідження є процес побудови траєкторії навчання в системах дистанційної освіти. Метою роботи є висвітлення особливостей різних методів побудови моделі користувача яка є базовою для побудови траєкторії навчання. Методи розробки базуються на об’єктно-орієнтованому підході до розробки програмного забезпечення, технології C# та середовищі розробки Microsoft Visual Studio. Методом вирішення є створення веб серверу з використанням технології ASP.NET MVC, розробка клієнтського додатка за допомогою мови C#. Результатом атестаційної роботи є прототип навчальної системи на прикладі курса «Бази даних»
Keywords: концептуальне моделювання; асоціативні зв’язки; навчальні системи; модель користувача; траєкторія навчання; індивідуальні особливості