Аналіз особливостей методів розпізнавання іменованих сутностей для текстів страхового сектору - Нечаєва, Я. (International Science Group, 2025)
У сучасному світі обробка текстових даних у страховому секторі набуває критичного значення через експоненційне зростання обсягів документів, таких як страхові поліси, заяви на відшкодування та звіти про ризики.
Keywords: обробка текстових даних; страховий сектор