Автоматизована система гідроабразивної обробки поверхні деталей - Фоменко, О. М. (My University, 2019)
Об’єкт дослідження –системи гідроабразивної обробки. Предмет дослідження – обладнання гідроабразивної обробки. Методи дослідження – конструктивний метод,емпіричний метод, математична модель. Мета магістерської атестаційної роботи – автоматизація гідроабразивного обладнання за рахунок вдосконалення обладнання за допомогою ПЛК. У магістерській атестаційній роботі досліджено методи очистки друкованих плат, проведений конструктивний аналіз гідроабразивного обладнання,побудована математична модель, проведені розрахунки та розроблене програмне забезпечення. На базі проведеного дослідження розроблені алгоритми та програмне забезпечення. Для цього проведено конструктивно–технологічний аналіз системи гідроабразивної обробки поверхні друкованих плат. Розроблені алгоритми та програмне забезпечення. Пояснювальна записка містить: аналіз сучасних видів обробки друкованих плат, аналіз систем пемзового очищення. Результати магістерської атестаційної роботи апробовані у міжнародній конференції Виробництво & Мехатронні системи.
Keywords: гідроабразивне обладнання; друковані плати; c++ builder; обробка поверхні деталей