Проектування системи автоматизованого розгортання інфраструктури веб–проекту - Лисенко, М. І. (My University, 2019)
Мета роботи: огляд загальних принципів побудови веб – проекту; аналіз та порівняння найпоширеніших засобів автоматизації інфраструктури веб – проекту та оркестрації відповідних ресурсів; побудова веб – проекту на основі вхідних данних. Передбачувані наукові результати: демонстрація можливостей автоматизації, оркестрації та автоконфігуріції; формування рекомендацій щодо впровадження автоматизації до інфраструктури веб – проекту; побудова автоматизованої інфраструктури веб – проекту.
Keywords: веб проект; оркестрація; автоконфігурація