Розробка UI/UX дизайну інтерфейсу для веб-платформи вивчення англійської мови - Геращенко, Г. В. (My University, 2025)
Мета роботи – проєктування дизайну інтерфейсу веб-платформи для самостійного вивчення англійської мови. Кваліфікаційна робота полягає у створенні повноцінного десктопного інтерфейсу освітньої платформи з логікою реєстрації, навігації, навчальних модулів, онбордингу та відстеження прогресу. У ході виконання роботи було визначено цілі й задачі проєктування, проведено аналітичний огляд літератури та конкурентних сервісів, проаналізовано цільову аудиторію. Розроблено інформаційну архітектуру, користувацькі сценарії (User Flow), вайрфрейми, модульну сітку, UI Kit, кольорову систему, текстові стилі. Створено інтерактивний прототип, опрацьовано стани помилок, проведено UX-тестування та виконано економічне обґрунтування проєкту.
Keywords: ui/ux дизайн; гейміфікація; інтерфейс користувача; вивчення англійської мови