Високодобротний коаксіальний нерегулярний резонаторний вимірювальний перетворювач - Бондаренко, І. М.; Галіч, О. В.; Троїцький, С. І. (ХНУРЕ, 2014)
Високодобротний коаксіальний нерегулярний вимірювальний перетворювач містить конусний резонатор, зонд. Зонд входить до його об'єму зі сторони зрізаної вершини і знаходиться на його осі. Збуджуючі штирові елементи зв'язку розташовані на боковій поверхні нижньої частини конусного резонатора. До основи конічного резонатора співвісно приєднана циліндрична частина з поршнем, який може переміщуватися уздовж осі циліндричної частини резонатора.
Keywords: резонатор; зонд; вимірювальний перетворювач