Моделі оптимізації коду у середовищі високорівневого синтезу при програмуванні SoC - Карманський, Б. Ю. (My University, 2025)
Мета роботи – дослідження моделей оптимізації коду в середовищі високорівневого синтезу для підвищення продуктивності платформ System on-Chip (SoC). Виконано детальний аналіз архітектури SoC Zynq-7000, зокрема взаємодії між програмованою логікою та процесорною системою. Проведено оптимізацію алгоритмів множення матриць, перетворення Фур’є та вейвлет перетворення для підвищення продуктивності. Розроблено моделі оптимізації коду, які дозволяють скоротити час виконання. Проведено тестування та верифікацію розроблених моделей за допомогою інструментів Vivado та Vitis.
Keywords: оптимізація коду; платформа System on-Chip; Vivado