Дослідження створення дизайн-системи для цілісної візуальної ідентифікації бренду - Косюк, І. М. (My University, 2025)
Метою дослідження є вивчення впливу дизайн-системи на візуальну ідентифікацію бренду, яка забезпечує його цілісність, впізнаваність та унікальність. На основі проведеного дослідження розроблено та впроваджено дизайн систему для вищого навчального закладу України. У кваліфікаційній роботі здійснено аналітичний огляд літератури за тематикою дослідження; проведено аналіз конкурентів в сфері освітніх закладів; розібрано технологічний процес та підходи до створення фірмового стилю; зміст експерименту; вибір критеріїв та розрахунок експертних оцінок; аналіз результатів експериментального дослідження; рекомендації по розробці та впровадженню фірмового стилю. Проведено економічне обґрунтування доцільності проведення даної науково-дослідної роботи та визначено економічну ефективність.
Keywords: візуальна ідентифікація бренду; інструмент брендингу; створення бренду; аналіз успішних кейсів